Creëer Extra ruimte met Dakkapellen.

Verhoog de waarde van uw huis door te investeren in SCHÜCO kunststof kozijnen. Volledig op maat.

VOORDELEN

20 jaar garantie sticker in green

Dakkapellen

Tover uw donkere zolderkamer om tot een volwaardige leefruimte met een dakkapel van Eco-control. Meer licht, meer bruikbare en beloopbare ruimte en niet te vergeten de verbeterde beluchting. Ook dakkapellen zijn in alle formaten en vele kleuren leverbaar zodat het altijd één stijlvol geheel vormt met de rest van uw woning. Dit alles resulteert daarbij in een hogere verkoopwaarde van uw woning.

Onze dakkapellen kunnen binnen een dag geplaatst worden waardoor de overlast tot een minimum beperkt wordt.

Roof of a house with windows

Hoe wij werken in Vier Eenvoudige Stappen.

Het begint door een gratis offerte aan te vragen. Vul eenvoudig het formulier in en ontvang snel een gedetailleerde schatting op maat. Geen verborgen kosten, alleen transparantie vanaf het begin.

Een van onze deskundige adviseurs neemt contact met u op voor een persoonlijk consult. We bespreken uw wensen, beantwoorden al uw vragen en kiezen samen kozijnen die perfect bij uw huis passen.

Zodra u akkoord gaat met het ontwerp, plannen we de installatie op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vlotte en professionele installatie. We minimaliseren overlast en zorgen ervoor dat alles er na afloop netjes uitziet.

Na de installatie begint u met het ervaren van de voordelen van onze duurzame kozijnen. Minder schilderen, een frisse uitstraling en lagere energierekeningen worden snel tastbaar.

De garantie
van Eco-Control.

Veelgestelde Vragen.

Een dakkapel van Eco-Control biedt meerdere voordelen, zoals meer licht, extra bruikbare en beloopbare ruimte, verbeterde ventilatie, en een verhoogde woningwaarde. De dakkapellen zijn op maat gemaakt, inbraak- en brandwerend, snel te plaatsen, geluidsreducerend, en verkrijgbaar in vele kleuren en formaten.

Door het toevoegen van meer licht en ruimte, en door de esthetische verbetering die een dakkapel biedt, wordt uw woning aantrekkelijker en functioneler. Dit resulteert in een hogere verkoopwaarde van uw woning.

Dakkapellen van Eco-Control kunnen binnen één week geplaatst worden, waardoor de overlast voor u tot een minimum beperkt blijft.

Ja, Eco-Control biedt de mogelijkheid om samen met één van hun adviseurs uw dakkapel volledig naar wens aan te passen, inclusief de vormgeving, kleur en beslag.

Ja, Eco-Control biedt 20 jaar garantie op de constructie van dakkapellen, wat aanzienlijk langer is dan de standaard garantieperiode. Dit benadrukt het vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten.

Echte mensen,
echte resultaten.

Van het begin tot de oplevering zeer tevreden.

Van inmeten tot plaatsing in 1 woord geweldig.

Geweldig. Vaklui. Werken netjes en snel.

Investeer in de toekomst van uw huis.
Klik hier voor een vrijblijvende offerte.