Loading...
Home2024-04-17T11:21:20+00:00

BENT U OP ZOEK NAAR KUNSTSTOF KOZIJNEN?

Specialisten in Kunststof Kozijnen

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen voor vaste ramen, draairamen, draai-kantelramen, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Met onze kunststof kozijnen wordt uw woning beter geïsoleerd. Daarnaast zijn ze onderhoudsvriendelijk, duurzaam en hebben een lange levensduur. Tevens geniet u met kunststof kozijnen van zorgeloos woonplezier én verhoogt u de hygiëne en veiligheid.

Tevredenheid

Garantie

20 jaar garantie op het kozijn en de constructie. Standaard krijgt u vaak maar 10 jaar garantie, bij ons het dubbele.

Uniek in Nederland

Dankzij de uitstekende materialen en de zorgvuldige montage. Wij zijn zo zeker van de kwaliteit van ons product, dat we er vierkant achter staan. Voor u een extra zekerheid.

Renovatie

Tijdens het renoveren van uw woning is het een prima idee om gelijk uw kozijnen te vernieuwen, wij staan u bij met advies en ervaring.

Duurzaamheid

Kunststof kozijnen maken uw woning duurzamer, de isolatie waarde gaat significant omhoog, minder onderhoud en een aanzienlijk langere levensduur.

Begeleiding

Een eerlijk advies en goede begeiding vanaf het allereerste moment. Dit is wat wij doen en wie we zijn!

Advies op maat

Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.

Kwaliteit

Wij staan voor top kwaliteit en precies om die reden verlaat niets ons magazijn zonder dat wij dit gecontroleerd hebben

100% Controle

Niet alleen het magazijn, maar uiteraard ook op de uitvoering en installatie eenzelfde kwaliteitscontrole, vanzelfsprekend!

0
KWALITEITSCONTROLE
0
ONZE GARANTIE
0
BESPARING % ENERGIE
0
GLAS DIKTE MM

Subsidie Kunststof Kozijnen 2019 – 2020

Vanaf 2 september 2019 is het weer mogelijk om de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aan te vragen. Dit is mogelijk wanneer u zowel de eigenaar als de bewoner van het huis bent. De maatregelen waarvoor u de subsidie aanvraagt, dienen in de periode 15 augustus 2019 tot en met 31 december 2020 te zijn uitgevoerd.

schuco-thermoslide-subsidie1
schuco-corona-ct70-subsidie2
schuco-corona-sl82-subsidie3

SCHUCO KOZIJNEN

Schuco kozijnen staan garant voor kwaliteit en vele jaren wooncomfort. Schuco kozijnen mogen dan ook met recht één van de marktleiders van Nederland genoemd worden. Om die reden hebben wij ervoor gekozen puur alleen met deze kozijnen te werken.

De Schuco Profielen

profiel1-1e

Het strakke moderne, zeer goed isolerende profiel van Schüco.
Houten kozijnen moeten om de 3 jaar geverfd worden en hebben geen luchtkamer verdeling en isoleren zelf niet. Alleen isolerend hr++
glas 24 mm u=1.1 plaatsen zorgt er dus niet voor dat de totale isolatie van de positie enorm toeneemt, de isolatie lekt weg bij het
kozijn). Isolatie en dus kunststof kozijnen worden steeds belangrijker.”

SCHÜCO CT 70(classic) (INBOUWDIEPTE 7 CM) (5-KAMER) HR++ 24MM GLAS U=1.1
profiel2-1

Hollands verdiept zeer goed isolerend profiel van Schüco ,dezelfde vertrouwde vormen als houten kozijnen.
Houten kozijnen moeten om de 3 jaar geverfd worden en hebben geen luchtkamer verdeling en isoleren zelf niet. Alleen isolerend hr++ glas 24 mm u=1.1 plaatsen zorgt er dus niet voor dat de totale isolatie van de positie enorm toeneemt, de isolatie lekt weg bij het kozijn).”

SCHÜCO CT 70 ACCENT (INBOUWDIEPTE 11,2 CM) (5-KAMER) HR++ 24MM GLAS U=1.1

Het strakke moderne, super isolerende profiel van Schüco. (passief huis)
SCHÜCO KOMT WÉÉR MET EEN INNOVATIE: Alleen super isolerend triple glas 48 mm plaatsen in een normaal kunststof kozijn zorgt er niet voor dat de totale isolatie van de positie enorm toeneemt, de isolatie lekt weg bij het kozijn. Voor super isolerend triple glas 48mm u=0,5 is ook benodigd een super isolerend kunststof kozijn.”

SCHÜCO LIVING (INBOUWDIEPTE 8,2 CM) (7-KAMER) TRIPLE 48MM GLAS U=0,5
profiel4

SCHÜCO KOMT WÉÉR MET EEN INNOVATIE: Schüco LivIng Variant; speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Alleen super isolerend triple glas 48 mm plaatsen in een normaal kunststof kozijn zorgt er niet voor dat de totale isolatie van de positie enorm toeneemt, de isolatie lekt weg bij het kozijn. Voor super isolerend triple glas 48mm u=0,5 is ook benodigd een super isolerend kunststof kozijn!”

SCHÜCO LIVING VARIANT (INBOUWDIEPTE 12 CM) (7-KAMER) TRIPLE 48MM GLAS U=0,5

Eco-control duurzame kozijntechniek, DAAROM 20 jaar garantie!

20 jaar garantie op het kunststof en de kleurvastheid en 10 jaar garantie op montage en het HR++ glas!

HUISWAARDE VERHOGEN

Kunststof kozijnen dragen bij aan een substantiële waardevermeerdering van uw woning

Het vraagt slechts een paar seconden!

Go to Top