Duurzame kunststof Kozijnen van SCHÜCO

Verhoog de waarde van uw huis door te investeren in SCHÜCO kunststof kozijnen. Volledig op maat.

VOORDELEN

20 jaar garantie sticker in green

Kunststof Kozijnen

Kozijnen geven uw huis stijl, karakter en bepalen de sfeer van uw woning, zowel binnen als buiten. De kunststof kozijnen van Eco-control zijn in alle maten en vele kleuren te verkrijgen. Door effectieve geluidsdemping, de vele isolerende eigenschappen en de combinatie met HR++ glas verhoogt u uw wooncomfort en verlaagt u uw energierekening.

Wij werken enkel met Schüco, marktleider in kunststof kozijnen. De nieuwste Schüco Corona CT 70 raamsystemen leiden de kunststof kozijnen tot een ongeëvenaard niveau. Dit systeem wordt gekenmerkt enerzijds door zijn uitstekende thermische isolatie-eigenschappen en anderzijds door zijn uitzonderlijke afdichtingen.

four images of windows in different places

Twee varianten
SCHÜCO Kozijnen
.

Hoe wij werken in Vier Eenvoudige Stappen.

Het begint door een gratis offerte aan te vragen. Vul eenvoudig het formulier in en ontvang snel een gedetailleerde schatting op maat. Geen verborgen kosten, alleen transparantie vanaf het begin.

Een van onze deskundige adviseurs neemt contact met u op voor een persoonlijk consult. We bespreken uw wensen, beantwoorden al uw vragen en kiezen samen kozijnen die perfect bij uw huis passen.

Zodra u akkoord gaat met het ontwerp, plannen we de installatie op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vlotte en professionele installatie. We minimaliseren overlast en zorgen ervoor dat alles er na afloop netjes uitziet.

Na de installatie begint u met het ervaren van de voordelen van onze duurzame kozijnen. Minder schilderen, een frisse uitstraling en lagere energierekeningen worden snel tastbaar.

De garantie
van Eco-Control.

De voordelen
van onze Kozijnen.

Veelgestelde Vragen.

De kunststof kozijnen van Eco-Control zijn ontworpen voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. Ze worden vervaardigd met Schüco systemen, bekend om hun uitstekende thermische isolatie-eigenschappen en uitzonderlijke afdichtingen, wat leidt tot verhoogd wooncomfort en lagere energierekeningen.

Enkele voordelen zijn verbeterde inbraak- en brandveiligheid, eenvoudige bediening, geluidsreductie, en een verhoogde waarde van uw woning. Daarnaast vereisen ze minimaal onderhoud, wat tijd en kosten bespaart.

Het proces begint met een gratis offerteaanvraag via de website. Na de offerteaanvraag volgt een persoonlijk consult om uw wensen te bespreken. Vervolgens wordt, na akkoord, de installatie ingepland en uitgevoerd door ervaren vakmensen, met minimale overlast en nette afwerking.

Eco-Control biedt 20 jaar garantie op het kozijn en de constructie, wat het dubbele is van de standaardgarantie die vaak wordt aangeboden. Dit benadrukt hun vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten.

Ja, de kozijnen van Eco-Control zijn verkrijgbaar in alle maten en vele kleuren, waaronder een houtlook verbindingsoptie (HVL) voor een authentieke uitstraling. Dit zorgt ervoor dat ze perfect passen bij de stijl en het karakter van elke woning.

Echte mensen,
echte resultaten.

Het resultaat: prachtig, professioneel vakwerk.

Van inmeten tot plaatsing in 1 woord geweldig.

Geweldig. Vaklui. Werken netjes en snel.

Investeer in de toekomst van uw huis.
Klik hier voor een vrijblijvende offerte.