Heeft u een kozijn vraagstuk waar wij mee kunnen helpen?

Vraag ons advies

Wij zijn Eco-Control!

Een vakbekwaam, uiterst gemotiveerd en enthousiast team van dynamische mensen die transparante en korte communicatielijnen hanteren. Dit werkt in uw voordeel, geloof ons…

over-ons1

Twee peilers

Wij schreven het al, korte heldere communicatielijnen, als voordeel voor u. Dit betekent dat wij snel en flexibel kunnen acteren. Dit bespaart u tijd en veelal dus ook kosten. Onze adviezen zijn scherp, vakkundig en helpen u met uw vraagstuk omtrent kunststof kozijnen.

De tweede peiler is dat wij uitsluitend voor TOP kwaliteit gaan en precies om die reden werken wij met de kozijnen van het merk “Schuco”, de marktleider op dit gebied. Hieronder leggen wij uit waarom Schuco.

Nieuwste generatie kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen van Schuco zijn al decennia lang de meest verkochte kozijnen in heel Europa. Dat komt doordat Schuco als geen ander steeds de markt een stapje voor is. Schuco is een zeer innovatief merk dat veel geld in ontwikkeling steekt van haar product.

Daardoor worden Schuco kozijnen vaak gebruikt voor zowel de particuliere markt als ook voor de zakelijke markt. Steeds meer architecten en aannemers zorgen dat ze gebruik maken van de meest veilige en beste kunststof kozijnen. Vooral als het op duurzaamheid aankomt zijn Schuco kozijnen de meest geschikte kozijnen om aan te schaffen.

Zo zijn de kozijnen van Schuco als eerste gemaakt met de echte houtlook verbinding. Een haaks geprepareerd profiel dat niet van hout te onderscheiden is. Deze profielen kunnen ook nog voorzien worden van een houtnerf, die als het ware op het kozijn gebrand wordt. Isolatie-schuco-kunststof-kozijnen

Daardoor kiezen steeds meer mensen voor de kwaliteit van Schuco als ze nieuwe kunststof kozijnen willen aanschaffen.

Verschil tussen Schuco en andere merken?

Ondanks dat aan het uiterlijk niet veel onderscheid te ontdekken valt, zitten er toch wel aanzienlijke verschillen aan de diverse merken kunststof kozijnen welke in omloop zijn. Zo is de stalen kern die in het kozijn zit nogal afwijkend bij elk merk.

Stalen kern

Schuco heeft een gepatenteerde kern van 1,1 milimeter gegalvaniseerd staal. Dat is uniek en daarmee kenmerkt Schuco zich al in de markt. Daarbij zijn de Schuco profielen makkelijk en mooi strak af te werken aan de binnenkant, door het gebruik van een gleuf waarin de afwerklatten komen. Zo wordt er naadloos en onzichtbaar afgewerkt.

Kleurvastheid

Verder maakt Schuco geen gebruik van weekdelen waardoor kleurvastheid kan worden gegarandeerd. Ook dit is zeer onderscheidend ten opzichte van andere kunststof kozijnen.

Hoogste isolatiewaardes

Schuco is niet alleen steviger, maar ook duurzamer. Zo heeft Schuco van alle kunststof kozijnen de hoogste isolatiewaardes. Deze liggen ver boven de norm. Nemen we nog het kwalitatief hoogstaande originele Schuco beslag mee in de vergelijkingen, is ook dit bovengemiddeld goed.

Voordelen kunststof kozijnen

  • Kunststof kozijnen hoeven niet geschilderd te worden.
  • Moderne kunststof kozijnen zijn voorzien van HR++ beglazing glas. Dit scheelt in stookkosten en energieverbruik.
  • Kunststof kozijnen hebben een lange levensduur (ongeveer 50 jaar).
  • Kunststof kozijnen zij recyclebaar waardoor het materiaal weer opnieuw gebruikt kan worden.
  • Hedendaagse kunststof kozijnen zijn milieuvriendelijk.
  • Kunststof kozijnen zijn brandvertragend.
  • Bieden preventie tegen inbraak.
  • Geluidsisolerend.

Kies voor de beste kwaliteit en isolatie

Schuco kozijnen worden verzwaard met staal. Dit zorgt voor extra stabiliteit, vormvastheid en een zéér lange levensduur. Doordat Schuco kozijnen voorzien zijn van meerkamer profielen wordt er een stilstaande luchtlaag gecreëerd. Deze luchtlaag zorgt voor een hoge mate van geluids- en warmte isolatie in uw woning. Standaard worden de kunststof kozijnen voorzien van HR++ glas en bijpassende horren. Natuurlijk vindt levering van de Schuco kozijnen plaats conform de richtlijnen van de hedendaagse keurmerken zoals o.a. KOMO, SKG**, en het PolitieKeurmerkVeiligWonen.doorsnede kozijnprofiel

Schuco kozijnen staan garant voor kwaliteit en vele jaren wooncomfort. Schuco kozijnen mogen dan ook met recht één van de marktleiders van Nederland genoemd worden. Zoekt u kunststof kozijnen waar u geen onderhoud aan heeft? Kozijnen die voor een complete nieuwe en frisse uitstraling van uw woning zorgen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Schuco kozijnen hebben het kozijnprofiel dat u altijd al gezocht heeft! Benitech is officieel leverancier en producent van de bekende merken en al jarenlang de betrouwbare partner voor de aanschaf van kunststof Schuco kozijnprofielen, zoals het nieuwste profiel: de Schüco LivIng Variant. De kozijnen zijn leverbaar in een breed kleurenscala en zijn zeer onderhoudsarm. Kunststof kozijnen zijn namelijk makkelijk schoon te maken wat water en een klein beetje zeep.

Schüco LivIng Variant

Het toekomstgerichte raam-, deur- en schuifsysteem LivIng is een twinsysteem met een unieke afdichtingstechnologie. “Het wordt steeds belangrijker om energie neutraal te bouwen en dit vraagt uiteraard ook om nieuwe standaarden wat betreft kozijnen op het gebied van comfort, veiligheid, energie-efficiëntie, design en functionaliteit. Om die reden heeft Schüco een 7-kamersysteem ontwikkeld met aanslagdichting.”

Schüco-LivIng-Variant-naast-CT70-Accent

Voor iedere woning een passend kozijn
Eco-Control heeft voor iedere type woning een passend kozijn. Het 112 millimeter diepe Schüco kozijnprofiel met het Hollands Accent (CT70 Accent, ook wel ‘neusje’ genoemd) blijft. Als aanvulling zijn er twee profielen die 120 millimeter diep zijn: het Hollands Blok (Schüco LivIng Variant, 6 graden) en het Hollands Facet (Schüco LivIng Variant, 15 graden). Het is maar net welke uitstraling het beste bij een woning past. Schüco LivIng Variant zorgt voor een aanzienlijke verbetering van isolatie waardes en een verduurzaming van de eigen woning, zeker in combinatie met glaskeuze. Hoe dieper het profiel hoe dikker glas erin past en dus uitermate geschikt voor triple beglazing. Een groot voordeel met het oog op duurzaamheid in bouw en renovatie.

Onderhoudsarme kozijnen in 150 kleuren
Het is de kunst mee te bewegen met de wens van de klant. Steeds vaker worden er kunststof kozijnen in kleurvarianten gevraagd en inmiddels ligt het aanbod al op 150 varianten wat betreft in kleuren en mat-, metallic- en houtstructuren. Tevens kunnen kozijnen zowel in verstek als in de rechte hoek verbinding (Hollandse Hoek®) en op basis van profielkeuze gemaakt worden.

Aantal voorbeelden

Hieronder hebben wij een bescheiden aantal praktijk voorbeelden van de Schuco Kunststof Kozijnen geplaatst. Vraag ons naar meer toepassingen en voorbeelden.

De Schuco Profielen

profiel1-1e

Het strakke moderne, zeer goed isolerende profiel van Schüco.
Houten kozijnen moeten om de 3 jaar geverfd worden en hebben geen luchtkamer verdeling en isoleren zelf niet. Alleen isolerend hr++
glas 24 mm u=1.1 plaatsen zorgt er dus niet voor dat de totale isolatie van de positie enorm toeneemt, de isolatie lekt weg bij het
kozijn). Isolatie en dus kunststof kozijnen worden steeds belangrijker.”

SCHÜCO CT 70(classic) (INBOUWDIEPTE 7 CM) (5-KAMER) HR++ 24MM GLAS U=1.1
profiel2-1

Hollands verdiept zeer goed isolerend profiel van Schüco ,dezelfde vertrouwde vormen als houten kozijnen.
Houten kozijnen moeten om de 3 jaar geverfd worden en hebben geen luchtkamer verdeling en isoleren zelf niet. Alleen isolerend hr++ glas 24 mm u=1.1 plaatsen zorgt er dus niet voor dat de totale isolatie van de positie enorm toeneemt, de isolatie lekt weg bij het kozijn).”

SCHÜCO CT 70 ACCENT (INBOUWDIEPTE 11,2 CM) (5-KAMER) HR++ 24MM GLAS U=1.1

Het strakke moderne, super isolerende profiel van Schüco. (passief huis)
SCHÜCO KOMT WÉÉR MET EEN INNOVATIE: Alleen super isolerend triple glas 48 mm plaatsen in een normaal kunststof kozijn zorgt er niet voor dat de totale isolatie van de positie enorm toeneemt, de isolatie lekt weg bij het kozijn. Voor super isolerend triple glas 48mm u=0,5 is ook benodigd een super isolerend kunststof kozijn.”

SCHÜCO LIVING (INBOUWDIEPTE 8,2 CM) (7-KAMER) TRIPLE 48MM GLAS U=0,5
profiel4

SCHÜCO KOMT WÉÉR MET EEN INNOVATIE: Schüco LivIng Variant; speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Alleen super isolerend triple glas 48 mm plaatsen in een normaal kunststof kozijn zorgt er niet voor dat de totale isolatie van de positie enorm toeneemt, de isolatie lekt weg bij het kozijn. Voor super isolerend triple glas 48mm u=0,5 is ook benodigd een super isolerend kunststof kozijn!”

SCHÜCO LIVING VARIANT (INBOUWDIEPTE 12 CM) (7-KAMER) TRIPLE 48MM GLAS U=0,5

Eco-control duurzame kozijntechniek, DAAROM 20 jaar garantie!

20 jaar garantie op het kunststof en de kleurvastheid en 10 jaar garantie op montage en het HR++ glas!

certificaten

HUISWAARDE VERHOGEN

Kunststof kozijnen dragen bij aan een substantiële waardevermeerdering van uw woning

BENIEUWD NAAR DE KOSTEN?

Het vraagt slechts een paar seconden!