Creëer Extra ruimte met Dakkapellen.

Verhoog de waarde van uw huis door te investeren in SCHÜCO kunststof kozijnen. Volledig op maat.

Gratis offerte aanvragen

VOORDELEN

Home » Schuco » Dakkapellen

Dakkapellen

Tover uw donkere zolderkamer om tot een volwaardige leefruimte met een dakkapel van Eco-control. Meer licht, meer bruikbare en beloopbare ruimte en niet te vergeten de verbeterde beluchting. Ook dakkapellen zijn in alle formaten en vele kleuren leverbaar zodat het altijd één stijlvol geheel vormt met de rest van uw woning. Dit alles resulteert daarbij in een hogere verkoopwaarde van uw woning.

Onze dakkapellen kunnen binnen een dag geplaatst worden waardoor de overlast tot een minimum beperkt wordt.

Gratis offerte aanvragen
Roof of a house with windows

Hoe wij werken in Vier Eenvoudige Stappen.

Het begint door een gratis offerte aan te vragen. Vul eenvoudig het formulier in en ontvang snel een gedetailleerde schatting op maat. Geen verborgen kosten, alleen transparantie vanaf het begin.

Een van onze deskundige adviseurs neemt contact met u op voor een persoonlijk consult. We bespreken uw wensen, beantwoorden al uw vragen en kiezen samen kozijnen die perfect bij uw huis passen.

Zodra u akkoord gaat met het ontwerp, plannen we de installatie op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vlotte en professionele installatie. We minimaliseren overlast en zorgen ervoor dat alles er na afloop netjes uitziet.

Na de installatie begint u met het ervaren van de voordelen van onze duurzame kozijnen. Minder schilderen, een frisse uitstraling en lagere energierekeningen worden snel tastbaar.

Gratis offerte aanvragen

De garantie
van Eco-Control.

Gratis offerte aanvragen

Echte mensen,
echte resultaten.

Van het begin tot de oplevering zeer tevreden.

Van inmeten tot plaatsing in 1 woord geweldig.

Geweldig. Vaklui. Werken netjes en snel.

Gratis offerte aanvragen
Bekijk meer reviews

Investeer in de toekomst van uw huis.
Klik hier voor een vrijblijvende offerte.