Living Profiel

van SCHÜCO

Verhoog de waarde van uw huis door te investeren in SCHÜCO kunststof kozijnen. Volledig op maat.

VOORDELEN

20 jaar garantie sticker in green

Living Profiel

De Schüco Living Variant kozijnen hebben een standaard profiel van 90 x 120 mm en een strakke en moderne uitstraling. Het relatief slanke profiel zorgt voor maximaal lichtinval en zonnewarmte. Het betreft een 6-kamerige profielsystemen met uitstekende isolatie.

Kunststof profiel

Afmeting voor het standaard profiel is 90 x 120 mm

Tussenstijlen hebben een afmeting van 92 x 120 mm. Dit geldt voor zowel de binnensponning als de buitensponning.

Naar binnen- en buiten draaiende kunststof kozijnen zijn altijd 90 x 120 mm.

Inbouwdiepte van 120 mm.

Raamprofiel

De ramen van de Schüco Living Variant kozijnen hebben een profieldikte van 83 x 82 mm.

Deurprofiel

Maatwerk kunststof deuren van Schüco zijn standaard 76 mm.

Profielen voor naar buiten draaiende deuren zijn 110 x 82 mm.

Glaslatten

Wij leveren altijd glaslatten. Wij passen glaslatten toe aangepast op het glaspakket. Of je nu kiest voor dubbel HR++ glas of HR+++ triple glas. Kies jij voor onbeglaasd? Dan zijn de glaslatten berekend op 28 mm glas met een afmeting van 29,5 x 28 mm.

Aanslag

Onze Schüco Living Variant kozijnen zijn altijd voorzien van een aanslag van 20 mm. Wij adviseren daarom ook gebruik te maken van 15 a 17 mm dikke stelkozijnen zodat er een speling is van 3 tot 5 mm. Bij deuren met een IsoStone onderdorpel zit er geen aanslagprofiel aan de onderzijde.

black window frames
Isolatie-schuco-kunststof-kozijnen
black window frames

Technische
informatie
.

120mm

InbouwDiepte

1,1

Uf-waarde(>=)

Naar binnen
en naar buiten

Openingswijze

Hoe wij werken in Vier Eenvoudige Stappen.

Het begint door een gratis offerte aan te vragen. Vul eenvoudig het formulier in en ontvang snel een gedetailleerde schatting op maat. Geen verborgen kosten, alleen transparantie vanaf het begin.

Een van onze deskundige adviseurs neemt contact met u op voor een persoonlijk consult. We bespreken uw wensen, beantwoorden al uw vragen en kiezen samen kozijnen die perfect bij uw huis passen.

Zodra u akkoord gaat met het ontwerp, plannen we de installatie op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vlotte en professionele installatie. We minimaliseren overlast en zorgen ervoor dat alles er na afloop netjes uitziet.

Na de installatie begint u met het ervaren van de voordelen van onze duurzame kozijnen. Minder schilderen, een frisse uitstraling en lagere energierekeningen worden snel tastbaar.

De garantie
van Eco-Control.

De voordelen
van onze Kozijnen.

Echte mensen,
echte resultaten.

jenny braspenning
jenny braspenning
29/04/2024
Een goede en betrouwbare investering!! Met Tim Kremer een heel goed contact gehad, ik mocht hem ten alle tijden bellen of appen en kreeg altijd antwoord. Héél fijn!! De monteurs Stan en Darrel leverden prima werk, niets was hen teveel en alles was tussendoor steeds weer netjes opgeruimd!! Ons zolderraam kon gewoon gemaakt worden, terwijl er andere bedrijven afhaakten!!! Het gaat hier om een kwart cirkel !! Prachtig geworden, wat een verschil met de kwaliteit vd buren....... Kortom, een betrouwbaar bedrijf, komen hun afspraken na en leveren een mooi product!!
Natasja Vogelaar-Gresta
Natasja Vogelaar-Gresta
15/03/2024
Op zoek naar fraaie kunststof kozijnen wordt je meermalen benaderd voor t maken van offertes, maar wat zijn wij blij met Eco-Control in zee te zijn gegaan .Het 1e bezoek van verkoper Dirk gaf ons al t gevoel dat er echt met ons werd mee gedacht, en hij was ten alle tijde bereikbaar voor meer info of andere vragen, heel fijn. Vervolgens zijn de kozijnen en voordeur ook nog 1 week eerder als gepland geleverd en geplaatst. Daar kwamen 2 toppertjes, Bas en zijn compagnon, die de klus ipv 2 dagen in 1 dag klaarden! Alles netjes opgeleverd , erg blij met de prachtige voordeur, zo robuust, stevig en mooi sluitend, de lange vensterbank en de kozijnen in voorgevel ! Wat is t huis er van opgeknapt! Hoor van de buurt ook erg leuke reacties, ja, tuurlijk iedereen is jaloers. Dag na plaatsing kwam de eigenaar ook nog even kijken. T bedrijf komt zeer betrouwbaar over! Tot n volgende offerte....;)
C C
C C
15/03/2024
Erg blij met het werk wat is opgeleverd. Bas & Resul zijn aardige, vakkundige mensen die prachtig werk hebben geleverd. Dank eco-control!!
Janine
Janine
14/03/2024
Eco Control heeft bij ons een nieuwe voordeur en in de achtergevel een schuifpui geplaatst. Bij het eerste gesprek met Maarten hadden wij een goed gevoel. Alles verliep volgens planning en wij zijn meer dan tevreden.
Sjoerd Wiersema
Sjoerd Wiersema
14/03/2024
Na een realistisch en eerlijk advies over onze kozijnen zijn ze laatst begonnen bij ons thuis. Ontzettend blij met het eindresultaat ! De jongens van Eco-Control hebben onze kozijnen in een rap tempo vervangen en hebben alles tot in de puntjes afgewerkt! Klantvriendelijk, Bereikbaar, betrokken. Helemaal top!
Marlies Reuselink
Marlies Reuselink
18/02/2024
Wederom hulde aan deze mannen. Niks teveel beloofd. Goed advies van Dirk en keurige afwerking van Bas! In december hebben we in de voorgevel van ons appartement alle kozijnen laten vervangen door kunststof. Eco-control heeft dit super gedaan. En nog sneller dan voorspeld! Goede isolatie, het winkelend publiek buiten is niet meer te horen. Dit was de 2de keer dat we met Eco-control werken, de eerste keer was ook naar volle tevredenheid.
Ben Ergens
Ben Ergens
14/02/2024
We zijn heel erg tevreden over het geleverde werk. In drie dagen hebben de mannen alle kozijnen op de eerste verdieping, het keukenraam en de voordeur voor kunststof versie van Schüco geplaatst. Alles ziet er top uit. De voordeur lijkt wel een kluisdeur en sluit als een zonnetje. In de offertefase zijn wij plat gebeld door kunststof kozijnboeren, die allemaal hun diensten aanboden. Sommige dachten bij het eerste gesprek al met de order naar huis te kunnen. Ook wij hadden vele indianenverhalen gehoord en heel eerlijk hadden wij eerst onze bedenkingen. Maar Tim en zijn mannen van Eco-Control hebben woord gehouden en mogen trots zijn op hun presentatie.
Monique Engler
Monique Engler
09/02/2024
Erg tevreden over Eco-control BV Alles wordt goed gecommuniceerd Bas en Ressel die het werk uitgevoerd hebben ,hebben zich tot het uiterste ingespannen om alles op tijd klaar te krijgen. Wat ziet het er schitterend uit! ,bedankt mannen 👍🏻 Er mist nog 1 ruit aan de voorzijde en een raam dorpel aan de achterzijde maar dat is ook binnenkort opgelost. Jullie hebben een zeer goede kennis van zaken. Toppers😄Fantastisch!
J C
J C
18/12/2023
Vorige week een prachtige schuifpui door Eco-Control laten plaatsen. Prettige begeleiding zeker met alle vragen die ik had in het voortraject. Het resultaat is echt prachtig geworden en de mannen die hier waren voor de montage verdienen een pluim! Echt een aanrader!

Van het begin tot de oplevering zeer tevreden.

Van inmeten tot plaatsing in 1 woord geweldig.

Geweldig. Vaklui. Werken netjes en snel.

Investeer in de toekomst van uw huis.
Klik hier voor een vrijblijvende offerte.