Raam CT 70 Accent van SCHÜCO

Verhoog de waarde van uw huis door te investeren in SCHÜCO kunststof kozijnen. Volledig op maat.

Gratis offerte aanvragen

VOORDELEN

20 jaar garantie sticker in green
Home » Schuco » Raam CT 70 Accent van SCHÜCO

Raam CT 70 Accent

De verdiept liggende vormgeving van de Accent­serie reduceert optisch de aanzichtbreedtes van de al slanke profielcontouren. Nauwelijks zichtbare, zilvergrijze of zwarte dichtingen en afgeronde hoeken maken Schüco-kozijnen tot de beste keuze.

Hoog thermisch isolerend
De innovatieve techniek met vijf isolerende kamers en een diepte van 70 mm zorgt voor een uitstekende thermische isolatie. Twee rondomlopende dichtingen zorgen voor een extra daling van het energieverbruik. Hoogwaardig isolatieglas vermindert het warmteverlies met behoud van de hoge transparantie.

Behaaglijk wonen
Het dichtingssysteem met twee rondomlopende dichtingen en de speciale eigenschappen van het isoleerglas bieden een uitstekende bescherming tegen geluid, regen en wind. Indien gewenst kan door het toepassen van HR++ glas een nog hogere isolatie worden bereikt.
Duurzaam en milieuvriendelijkDe sterke, tegen corrosie beschermde, stalen profielen in de kozijnen en vleugels zorgen voor stabiliteit, gegarandeerde functionaliteit en een lange levensduur. Het lage energieverbruik en de daardoor lage CO2-uitstoot zorgen samen met de mogelijkheid van recycling voor de hoge milieuvriendelijkheid.

Eenvoudige reiniging
Gladde, weerbestendige oppervlaktes zorgen ervoor dat uw kozijnen er bij eenvoudige reiniging ook na jaren als nieuw uitzien.

Gratis offerte aanvragen

Eigenschappen &
Voordelen
.

Gratis offerte aanvragen

Technische
informatie
.

70mm

InbouwDiepte

1,4

Uf-waarde(>=)

Naar binnen
en naar buiten

Openingswijze

openbaar gebouw / woonfunctie / geen hoofdingang

Inzetstuk

TopAlu / Decorfolie / AutomotiveFinish

Oppervlakken

Luchtdichtheid: Klasse 2
Slagregendichtheid: Klasse 5a
Weerstand tegen windbelasting: Klasse C2 / Klasse B2
Inbraakwering: Max. RC2

Testen

Gratis offerte aanvragen

Hoe wij werken in Vier Eenvoudige Stappen.

Het begint door een gratis offerte aan te vragen. Vul eenvoudig het formulier in en ontvang snel een gedetailleerde schatting op maat. Geen verborgen kosten, alleen transparantie vanaf het begin.

Een van onze deskundige adviseurs neemt contact met u op voor een persoonlijk consult. We bespreken uw wensen, beantwoorden al uw vragen en kiezen samen kozijnen die perfect bij uw huis passen.

Zodra u akkoord gaat met het ontwerp, plannen we de installatie op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vlotte en professionele installatie. We minimaliseren overlast en zorgen ervoor dat alles er na afloop netjes uitziet.

Na de installatie begint u met het ervaren van de voordelen van onze duurzame kozijnen. Minder schilderen, een frisse uitstraling en lagere energierekeningen worden snel tastbaar.

Gratis offerte aanvragen

De garantie
van Eco-Control.

Gratis offerte aanvragen

De voordelen
van onze Kozijnen.

Gratis offerte aanvragen

Echte mensen,
echte resultaten.

Van het begin tot de oplevering zeer tevreden.

Van inmeten tot plaatsing in 1 woord geweldig.

Geweldig. Vaklui. Werken netjes en snel.

Gratis offerte aanvragen
Bekijk meer reviews

Investeer in de toekomst van uw huis.
Klik hier voor een vrijblijvende offerte.