Bepaal zelf de sfeer met Raamdecoratie.

Verhoog de waarde van uw huis door te investeren in SCHÜCO kunststof kozijnen. Volledig op maat.

Gratis offerte aanvragen

VOORDELEN

20 jaar garantie sticker in green
Home » Schuco » Raamdecoratie

Raamdecoratie

De Splendid Pliss is een uniek raamdecoratie-product speciaal voor kunststof kozijnen, geïntegreerd ineen aluminium frame en wordt doormiddel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op de kunststof glaslatten van het kozijn.

De Splendid Pliss bevindt zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. De Splendid Pliss heeft geïntegreerde handgrepen in de treklijsten. De treklijsten zijn voorzien van een uniek vergrendelsysteem waardoor deze in elke gewenste stand gepositioneerd kunnen worden.

De stoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en in diverse soorten, van decoratief tot verduisterend.

Voor maximale veiligheid en privacy
Het bekendste voordeel van screens en rolluiken is de hoge mate van privacy en veiligheid die het met zich meebrengt, maar er zijn nog zoveel meer voordelen; het is zonwerend, isolerend, het zorgt voor een extra geluidsdempende laag en met onze uitgebreide keuzemogelijkheden qua formaat, kleur en afwerking is het volledig op de stijl van uw woning af te stemmen.

Rollluiken zijn handmatig te bedienen, met een lint of latje, volledig elektrisch of volautomatisch met een sensor of tijdschakelaar. Bij een volledige woningrenovatie is het zelfs mogelijk de rolluiken volledig weg te werken.

Gratis offerte aanvragen
modern bedroom with pastelle colors

Hoe wij werken in Vier Eenvoudige Stappen.

Het begint door een gratis offerte aan te vragen. Vul eenvoudig het formulier in en ontvang snel een gedetailleerde schatting op maat. Geen verborgen kosten, alleen transparantie vanaf het begin.

Een van onze deskundige adviseurs neemt contact met u op voor een persoonlijk consult. We bespreken uw wensen, beantwoorden al uw vragen en kiezen samen kozijnen die perfect bij uw huis passen.

Zodra u akkoord gaat met het ontwerp, plannen we de installatie op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vlotte en professionele installatie. We minimaliseren overlast en zorgen ervoor dat alles er na afloop netjes uitziet.

Na de installatie begint u met het ervaren van de voordelen van onze duurzame kozijnen. Minder schilderen, een frisse uitstraling en lagere energierekeningen worden snel tastbaar.

Gratis offerte aanvragen

De garantie
van Eco-Control.

Gratis offerte aanvragen

Veelgestelde Vragen.

Eco-Control biedt de Splendid Pliss raamdecoratie, een uniek product speciaal ontworpen voor kunststof kozijnen. Het is geïntegreerd in een aluminium frame en bevestigd met dubbelzijdig magneet- en staalband op de kunststof glaslatten van het kozijn.

De Splendid Pliss raamdecoratie biedt vele voordelen, waaronder diverse stijlen, inbraakwerendheid, eenvoudige bediening, verhoogde privacy, en waardevermeerdering van uw woning. De stoffen zijn in diverse kleuren en soorten leverbaar, van decoratief tot verduisterend.

Door de specifieke plaatsing tussen de glaslatten en de mogelijkheid om de treklijsten in elke gewenste stand te vergrendelen, biedt de Splendid Pliss effectieve privacybescherming zonder in te boeten op lichtinval of esthetiek.

Ja, de Splendid Pliss is leverbaar in diverse kleuren en stofsoorten, waardoor het volledig aan te passen is aan de stijl van uw woning. Voor maximale veiligheid en privacy kunt u kiezen uit decoratieve tot verduisterende stoffen.

U kunt een gratis offerte aanvragen door het online formulier op de Eco-Control website in te vullen. Na ontvangst van uw aanvraag, zal een deskundige adviseur contact met u opnemen voor een persoonlijk consult en om uw wensen te bespreken.

Gratis offerte aanvragen

Echte mensen,
echte resultaten.

Van het begin tot de oplevering zeer tevreden.

Van inmeten tot plaatsing in 1 woord geweldig.

Geweldig. Vaklui. Werken netjes en snel.

Gratis offerte aanvragen
Bekijk meer reviews

Investeer in de toekomst van uw huis.
Klik hier voor een vrijblijvende offerte.