Bepaal zelf de sfeer met Raamdecoratie.

Verhoog de waarde van uw huis door te investeren in SCHÜCO kunststof kozijnen. Volledig op maat.

Gratis offerte aanvragen

VOORDELEN

Home » Schuco » Raamdecoratie

Raamdecoratie

De Splendid Pliss is een uniek raamdecoratie-product speciaal voor kunststof kozijnen, geïntegreerd ineen aluminium frame en wordt doormiddel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op de kunststof glaslatten van het kozijn.

De Splendid Pliss bevindt zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. De Splendid Pliss heeft geïntegreerde handgrepen in de treklijsten. De treklijsten zijn voorzien van een uniek vergrendelsysteem waardoor deze in elke gewenste stand gepositioneerd kunnen worden.

De stoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en in diverse soorten, van decoratief tot verduisterend.

Voor maximale veiligheid en privacy
Het bekendste voordeel van screens en rolluiken is de hoge mate van privacy en veiligheid die het met zich meebrengt, maar er zijn nog zoveel meer voordelen; het is zonwerend, isolerend, het zorgt voor een extra geluidsdempende laag en met onze uitgebreide keuzemogelijkheden qua formaat, kleur en afwerking is het volledig op de stijl van uw woning af te stemmen.

Rollluiken zijn handmatig te bedienen, met een lint of latje, volledig elektrisch of volautomatisch met een sensor of tijdschakelaar. Bij een volledige woningrenovatie is het zelfs mogelijk de rolluiken volledig weg te werken.

Gratis offerte aanvragen

Hoe wij werken in Vier Eenvoudige Stappen.

Het begint door een gratis offerte aan te vragen. Vul eenvoudig het formulier in en ontvang snel een gedetailleerde schatting op maat. Geen verborgen kosten, alleen transparantie vanaf het begin.

Een van onze deskundige adviseurs neemt contact met u op voor een persoonlijk consult. We bespreken uw wensen, beantwoorden al uw vragen en kiezen samen kozijnen die perfect bij uw huis passen.

Zodra u akkoord gaat met het ontwerp, plannen we de installatie op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vlotte en professionele installatie. We minimaliseren overlast en zorgen ervoor dat alles er na afloop netjes uitziet.

Na de installatie begint u met het ervaren van de voordelen van onze duurzame kozijnen. Minder schilderen, een frisse uitstraling en lagere energierekeningen worden snel tastbaar.

Gratis offerte aanvragen

De garantie
van Eco-Control.

Gratis offerte aanvragen

Echte mensen,
echte resultaten.

Van het begin tot de oplevering zeer tevreden.

Van inmeten tot plaatsing in 1 woord geweldig.

Geweldig. Vaklui. Werken netjes en snel.

Gratis offerte aanvragen
Bekijk meer reviews

Investeer in de toekomst van uw huis.
Klik hier voor een vrijblijvende offerte.